Skip to content
Möjligheter
  • Ett stort utbud av ny- och omstoppningar av möbler från antikt till modernt.
  • Nysömnad av dynor och klädslar i tyger, läder, vinyler och diverse andra klädselmaterial samt skräddarsydda båtkapell och gardinsömnad.
  • Lagningar av skoter-och MC dynor, bil-och båtdetaljer, klädslar.
  • Försäljning av möbeltyger, resttyger och spillbitar, stoppningsmaterial, polyeter, läder, urval av väskor och paraplyer, kapellimpregnering, läderskötsel.
Möjligheter
Möjligheter
Hur mår din favorit möbel?

Varför inte kasta och köpa nytt?
Vad vinner man på att satsa på sin gamla möbel?

Det finns många vinster med att inte kasta möbler som kan kläs om flera, flera gånger. Då menar jag inte bara ärvda möbler som har ett affektionsvärde alltså är en kär minnessak från förr, släktklenod eller liknande.

Det finns ett stort miljövärde i att inte kasta bra kvalitetsmöbler, man kan rätt enkelt få en unik möbel helt i sin egen smak. Det kan till exempel vara svårt att hitta rätt storlek eller form på önskad möbel ute i handeln- då kan det vara idé att titta på vinden eller loppisen eller hos släkten om det finns något att fynda och klä om.

Vad kostar det?

Då varje möbel är unik och har unika behov så finns det inga fasta priser att ta till. Mina priser är därför baserade på arbetskostnad och materialkostnad.

Möjligheter